Izgubila skrbništvo

Glumica se pojavila sa sinom bez kojeg je ostala zbog bizarnog razloga kad je on imao samo 8 godina

Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Instagram) Emma Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Galerija

Sharon Stone botoksom je pokušala riješiti problem neugodnog mirisa stopala svog sina Roana Josepha Bronsteina.

Holivudska glumačka diva Sharon Stone stigla je na godišnju dodjela magazina Harper's Bazaar u Madrid u društvu osobe s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, 19-godišnjeg sina Roana Josepha Bronsteina.

Pogledaj i ovo Sharon Stone uvijek divna Legendarna glumica otkrila kako u 66. godini izgleda ovako besprijekorno, jedne stvari se posebno drži!

Roan se također bavi glumom, a u centru pažnje našao se prvi put sa samo osam godina, usred bitke za skrbništvo koju su vodili njegova majka i otac te koja je imala neke bizarne preokrete. Naime, tijekom procesa otkriveno je da je glumica sinu željela ubrizgati botoks u stopala, i to kako bi spriječila širenje neugodnih mirisa, što joj je gotovo uništilo sve šanse da dobije puno skrbništvo.

Bila je to priča koja bi se mogla dogoditi samo u filmskim farsama, no za Sharon je to bila stvarnost i nije joj bilo do smijeha. Čak i u Hollywoodu, gdje su smrznuta botoksirana lica gotovo obvezna pojava, takvo je ponašanje začudilo sve, pa je u San Franciscu, gdje je Roan živio s ocem, novinarem Philom Bronsteinom, to bilo dovoljno da Sharon izgubi skrbništvo nad njime.

Sudac je osudio njezinu reakciju kao "prekomjernu" jer je Roanu to prouzročilo stvarnu bol.

Sve je počelo kada je Sharon odlučila da Roanova stopala mogu imati koristi od ubrizgavanja nekoliko injekcija botoksa, seruma koji se obično koristi za izglađivanje bora, ali također može spriječiti znojenje pazuha, a glumica je smatrala da će to riješiti problem neugodnog mirisa stopala.

Inače, Sharon i Phil odlučili su posvojiti Roana u braku u kojem su bili od 1998. do 2004. godine.

Zanimljivo je da je Sharon poznata kao glasna protivnica estetskih operacija i zagovornica dostojnog starenja.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +9 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Celebrity Podsjeća li vas nova djevojka okorjelog samca na nekoga? Mijenjaju je za jednu slavnu damu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene