Šuška se, šuška

Ne želi vezu, samo prijateljstvo s povlasticama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna hollywoodska ljepotica Sharon Stone izgleda ima novu simpatiju, a to je ni više ni manje već slavni zavodnik Gerard Butler.

I u svojim 50-tima, Sharon Stone je prava zavodnica. 55-godišnja glumica navodno se zaljubila u poznatog škotskog glumca Gerarda Butlera, pa sada često izlazi na zabave kako bi ga srela na nekom od događaja.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Sharon Stone: 'Daleko sam ja od seks simbola, trebate me vidjeti ujutro'

'Sharon se jako zaljubila u Gerarda, povlači sve veze kako bi ga uvukla u svoju zavodničku mrežu', piše National Enquirer, a izgleda kako se mreža među njima već počela petljati. Navodno su se na jednom partiju skupa smijuljili i držali za ruke, a Gerard je rekao Sharon kako mu je njezina slavna scena policijskog ispitivanja jedna od najseksi ikada!

Ipak, prema pisanjima stranih medija, Sharon s Gerardom ne želi vezu, već samo flert i prijateljstvo s povlasticama. Navodno joj je svidio još prije devet godina kada ga je ugledala u filmu 'Fantom u operi'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene