Svi su zabrinuti

Zvijezda ''Beverly Hillsa'' progovorila o borbi s teškom bolesti: "Ne želim se ponašati kao da umirem''

Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Youtube Screenshot) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 1 Shannen Doherty (Foto: Getty) Shannen Doherty (Foto: Getty) +2 Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Shannen Doherty je u emisiji "Good Morning America" otkrila nove detalje o borbi s teškom bolesti kroz s kojom se bori već neko vrijeme.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills" Shannen Doherty oglasila se o svom trenutnom stanju i teškoj borbi koju vodi četvrtim stadijem raka dojke.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty Kao druga žena! Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

"Ne želim se ponašati kao da umirem. Želim raditi i ponašati se kao da se ništa ne događa, jer ću se boriti da ostanem živa", izjavila je 50-godišnja glumica za "Good Morning America" kako bi umirila zabrinute obožavatelje diljem svijeta.

Vijest da je njezina bolest u četvrtom stadiju otkrila je u veljači 2020. godine, tri godine nakon što se saznalo da je u remisiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Kaže da je trenutačno jako zaposlena, ali i da puno vremena provodi u društvu obitelji i prijatelja.

"Mnogi ljudi kojima je dijagnosticiran četvrti stadij bolesti jednostavno otpišu sami sebe. Pretpostavi se da više ništa ne mogu raditi, da ne mogu dati sve od sebe, a to nije istina. Voljela bih da takva razmišljanja mogu promijeniti i dati si šansu da dokažem da je to pogrešno", izjavila je.

Dodala je i kako prolazi kroz prvu fazu liječenja što objašnjava kao veliki uspjeh.

Shannen se prvi put s dijagnozom susrela u ožujku 2015. godine, a godinu dana kasnije morala je ma mazektomiju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene