Nova ljubav na pomolu?

Severina snimljena u društvu misterioznog muškarca, šaputala mu je na uho i grlila ga, a neodoljivo podsjeća na njezina bivšeg

Severina Severina Nikola Vilic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 10 Severina i Tomica Petrović - 4 Severina i Tomica Petrović - 3 +19 Severina - 1 Galerija

Severina je u jednom zagrebačkom klubu snimljena u društvu misterioznog muškarca koji izgledom podsjeća na Milana Popovića.

Severina se vratila s egzotičnog odmora na Maldivima, nakon kojeg nije propustila nastup srpske kolegice Ane Nikolić u jednom zagrebačkom klubu, a u kojem je uživala u društvu misterioznog muškarca.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

50-godišnja pjevačica pokušala se sakriti od znatiželjnih pogleda, ali uspjeli su je snimiti za stolom na pozornici, i to s nepoznatim muškarcem, za kojeg su svi zaključili da ih podsjeća na njezina bivšeg partnera Milana Popovića.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Prema pisanju Kuriradruštvo su joj osim njega pravili i njezin menadžer Tomica Petrović, PR suradnik Davor Grgin i producent Filip Miletić. No njezina je pažnja bila usredotočena na muškarca čiji identitet zasad nije poznat. Grlila ga je i šaputala mu na uho, a oboje s lica nisu skidali osmijehe dok su pjesmu "Mišo moj" pjevali od riječi do riječi. U jednom trenutku primijetili su da ih snimaju, nakon čega se on od nje udaljio, a ona se nastavila zabavljati s prijateljima.

Navodno nije bila raspoložena za fotografiranje s obožavateljima koje je srela na putu do toaleta.

Severina je nedavno na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene