tko koga kopira?

Severina kao J. Lo ili J.Lo kao Severina? Slična blagdanska izdanja ovih dviju ljepotica nemoguće je ne primijetiti, provjerite sami

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Jennifer Lopez obukle su slične crvene, raskošne haljine kojima su očarale svoje brojne pratitelje.

Severina i Jennifer Lopez su za Božić zablistale u sličnim crvenim kreacijama kojima su se pohvalile na svojim Instagram profilima. 

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Splitska pjevačica je objavila galeriju fotografija na kojima zanosno pozira u dugačkoj svilenoj crvenoj haljini otkrivenih ramena s raskošnim volanima. Iskombinirala ju je s visećim crvenim naušnicama te štiklama iste boje, a u kosi je imala valove. U blagdanskom izdanju je očarala svoje pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Lopez je pozirala na stepenicama u raskošnoj crvenoj haljini koja se sastoji od velikih volana i prekrila ju je cijelu pa se nisu mogle vidjeti cipele koje je iskombinirala uz nju. Baš kao i Severina, Jennifer je imala kovrčavu kosu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dobila je brojne komplimente za svoju odjevnu kombinaciju. "Wow. Izgledaš lijepo", "Sretan Božić, predivna ikono", "Uf, ti si bomba", komentirali su njeni obožavatelji. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene