Opekla se

Jednom bivšem slomila je srce, zbog drugog dobila živčani slom, a sada zazire od muškaraca?

Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Getty) +2 Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Getty) Galerija

Pop-princeza Selena Gomez progovorila je o šuškanjima da ima novog dečka.

Slavna pjevačica Selena Gomez vjerojatno je najpopularnija glazbenica svoje generacije, no njezin profesionalni uspjeh, nažalost, nije popraćen i privatnim. Ljepotica je promijenila velik broj poznatih dečkiju, a svoju je karijeru osvajačice muških srdaca započela 2008., i to vezom s Nickom Jonasom.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije im dugo trebalo Uhvaćeni! Zar su opet zajedno?!

U prosincu 2010. završila je u zagrljaju Justina Biebera i tamo, uz poneke prekide, ostala sve do ožujka 2018., kada je za nju sve pošlo po zlu. Navodno je Selena bila silno zaljubljena u Justina, a on ju je varao sa svojom sadašnjom suprugom, manekenkom Hailey Baldwin

U trenutku jedne od pauza od veze s Justinom Selena je ljubila pjevača The Weekenda, kojeg je ostavila nakon samo nekoliko mjeseci veze i slomila mu srce. No karma ju je sustigla, pa ju je nakon što mu se po tko zna koji put vratila, Justin opet ostavio. Tog puta - zauvijek. 

Kada se pročulo da će se Justin oženiti s Hailey, Selena je završila u bolnici zbog psihičkog sloma, a njezino se emocionalno narušeno stanje uvelike pripisalo slomljenom srcu. Nakon tog ljubavnog debakla - ljepotica je počela zazirati od muškaraca. 

Ipak, tabloidi su se nedavno raspisali o mogućnosti da se Selena viđa s nekim novim, a ona je sada sve takve glasine odlučno demantirala. Ova diva tvrdi da je solo i da u tome uživa te da će joj se ljubav dogoditi - kada Bog tako odluči. 

27-godišnjakinja je prije nekoliko dana viđena u društvu bivšeg dečka Samuela Krosta, pa su mnogi pomislili kako se stari žar obnovio, no prema riječima pjevačice - o tome nema govora. 

Na sva je šuškanja ova slavna crnka odgovorila na Instagramu. Napisala je: "Ne izlazim ni s kime. Sama sam već dvije godine" i time zatvorila usta svima onima koji su počeli širiti glasine da je opet zaljubljena. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go behind the scenes of Lose You To Love Me on my IGTV. ❤

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) +6 Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) Celebrity Detalji mračne tajne koju je sa sobom ponijela u grob ne ostavljaju nikog ravnodušnim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene