''Nakon dugo vremena...''

Sanja Doležal otišla je na izlet iz kišne Hrvatske, evo iz koje se strane države javila: ''Pozdravi koga znaš!''

Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal - 8 Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal - 5 Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal Sanja Doležal - 3 +17 Sanja Doležal - 1 Galerija

Sanja Doležal pratiteljima je na Instagramu otkrila da je otišla na izlet, a evo i koju državu je posjetila nakon dugo vremena.

Sanja Doležal javila se na Instagramu s nove dvije fotografije koje otkrivaju da je Hrvatsku napustila zbog izleta. Nasmijana od uha do uha, Sanja je pozirala pored poznatih znamenitosti, a evo i gdje je otišla.

''Nakon mnogo godina. Jesen u gradu'', napisala je u opis, a lokacija je otkrila kako se nalazi u Bruxellesu.

''Uživaj puno i pozdravi koga znaš'', ''Bravo, samo uživaj'', pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Sanja je u svibnju proslavila okrugli 60. rođendan, no svi se slažu da izgleda puno mlađe od svojih godina, a jednom nam je otkrila i tajnu svoje mladolikosti.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće. Zapravo su boravak i veza s prirodom vrlo važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru, možda zbog toga čovjek izgleda ljepše, odmornije i mirnije. Što se toga tiče, sad se osjećam bolje nego prije pet godina", kazala nam je, a tom je prilikom ispričala i kako održava liniju.

"Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. 1. na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj je jedini plan provoditi što više vremena u prirodi", ispričala je Sanja.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso +28 Ana Sasso - 1 Nekad i sad Ova žena ima 60 godina! Brutalno tijelo donijelo joj je slavu u bivšoj državi, a i danas ju prati prepoznatljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene