za nju vrijeme kao da je stalo

Ovako je Sanja Doležal izgledala 2005. godine, fascinantno je da je ostala gotovo ista te da je samo jednu stvar na sebi vidljivo promijenila!

Sanja Doležal - 8 Sanja Doležal - 8 Igor Kralj/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal - 5 Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal - 8 Sanja Doležal In Magazin: Ivana Kindl kod Sanje Doležal - 5 +19 In Magazin: Ivana Kindl kod Sanje Doležal - 6 Galerija

Sanja Doležal 2005. godine s grupom Novi fosili nastupala je u Domu sportova, a njezin izgled od tada do sad nije se drastično promijenio.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal na sceni je prisutna već dugi niz godina, a njezine fotografije iz 2005. godine pokazuju je u trenutku kada je bila članica grupe Novi fosili.

Sanja je tada s pjevačem Rajkom Dujmićem pjevala u Domu sportova u Zagrebu. Rajko je 2020. godine preminuo od posljedica prometne nesreće.

Sanja je 2005. godine nosila jako kratku kosu, a njezino lice i figura od tada se nisu baš ništa promijenili. Jedino što je sada drugačije jest njezina dužina kose koja je do ramena.

Glazbenu karijeru započela je 1981. godine, kao članica zagrebačke pop-rock grupe Prva ljubav, prvog teen sastava na prostoru bivše Jugoslavije.

Uzlet u karijeri dogodio joj se 1983. godine kada se pridružila grupi Novi fosili u kojoj je pjevala do 1991. godine, te ponovno od 2005., a s kolegama iz bivšeg sastava nastupa i danas pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

Od početka 2000-ih imala je i brojne televizijske angažmane, a zadnjih godina svakodnevno je gledamo u emisiji IN Magazin na Novoj TV.

I sama nam je jednom prilikom priznala da se s godinama osjeća sve bolje te da smatra i kako se to odražava na njezinu izgledu.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti, koliko je to danas uopće moguće. Zapravo su boravak i veza s prirodom vrlo važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru, možda zbog toga čovjek izgleda ljepše, odmornije i mirnije. Što se toga tiče, sad se osjećam bolje nego prije pet godina", kazala nam je prije malo više od godinu dana, a tada je otkrila i kako održava liniju.

"Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. siječnja na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj je jedini plan provoditi što više vremena u prirodi", ispričala je Sanja.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Vučković - 6 Aljoša Vučković - 8 Aljoša Vučković - 5 Aljoša Vučković - 4 +13 Aljoša Vučković - 3 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u šetnji s unučicom - 1 Vanna u šetnji s unučicom - 2 Vanna Vrdoljak - 3 Vanna - 5 +23 Vanna Celebrity Omiljena Vanna snimljena je u trenutku u kojem ju dosad nismo imali prilike vidjeti, nova uloga itekako veseli našu pjevačicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene