dvije godine od smrti

Rajko Dujmić sa suprugom Snježanom proveo je više od 30 godina, prebrodili su i teške trenutke, a tuga još ne jenjava

Snježana i Rajko Dujmić Snježana i Rajko Dujmić Željko Lukunić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana i Rajko Dujmić - 1 Snježana i Rajko Dujmić - 3 Snježana i Rajko Dujmić - 4 Snježana i Rajko Dujmić - 6 Rajko Dujmić - 2 Rajko Dujmić - 5 Snježana Šimek-Dujmić Rajko Dujmić - 8 Rajko Dujmić - 7 Rajko Dujmić - 5 +4 Rajko Dujmić - 6 Galerija

Snježana Dujmić s tugom se prisjetila supruga Rajka koji je preminuo prije točno dvije godine, a zajedno su proveli više od tri desetljeća.

Prošle su točno dvije godine od smrti našeg cijenjenog skladatelja i tekstopisca Rajka Dujmića.

Pogledaj i ovo Rajko Dujmić - 1 I dalje joj je teško Snježana Dujmić objavila fotografiju s Rajkova groba, dirljivom objavom rastužila je njegove obožavatelje

Preminuo je u riječkoj bolnici na Sušaku samo tri dana prije svog 66. rođendana od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Ravnoj Gori, a iza sebe je ostavio suprugu Snježanu i sina Tina.

Dujmićeva udovica sada je na svojem Facebooku obilježila godišnjicu smrti supruga njegovom fotografijom iz mladosti uz koju je istaknula da se osjeća tužno, a u komentarima je dobila brojne poruke podrške.

Rajko i Snježana zaljubili su se 1987. godine, a pred oltar su stali 1990 i nikada se nisu prestali voljeti. I u danima slave i sreće, ali i u teškim trenutcima. Snježana je Rajku oprostila sve njegove demone s kojima se borio.

"Pa jesam zato što je život i u dobru i zlu. Jednostavno, ako bilo koga znaš voljeti, bilo to dijete, prijateljicu, brata, tatu, mamu... znaš i oprostiti, nema veze što je to bilo", ispričala je Snježana prošle godine za IN Magazin.

Dujmić je ostavio neizbrisiv trag na našoj glazbenoj sceni. Bio je jedan od najpriznatijih domaćih glazbenika i skladatelja. Najpoznatiji je u javnosti kao dio grupe Novi fosili, no napisao je oko dvije tisuće pjesama.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 1 +22 Nikolina Pišek Celebrity Nikolina Pišek videom s plaže u kojem skakuće i pleše pokazala da je odlučila loše stvari ostaviti iza sebe!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes - 1 Katie Holmes - 2 Katie Holmes - 5 Katie Holmes - 4 +10 Katie Holmes Celebrity Holivudska slatkica skinula se za novi film koji već obara rekorde i pokazala svoju drugu stranu u zanimljivoj priči!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene