sportašica blista

Sandra Perković rastopila obožavatelje romantičnom fotkom s dečkom, a jasno je i zašto su neki ljubomorni na njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković je na Instagramu objavila fotografiju s odmora na kojoj se ljubi s dečkom Edisom Elkasevićem, a posvetila mu je i romantičnu poruku.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković u posljednje vrijeme sve češće na Instagramu objavljuje fotografije sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem.

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

Nakon što je otkrila da joj on pravi društvo na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji, gdje odmara već neko vrijeme, tamo je zabilježila i jedan njihov romantični trenutak.

"Volim te do Sunca i natrag", napisala je u opisu fotke na kojoj se ljube na plaži uz zalazak sunca, a prizor je sve rastopio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Predivni ste zajedno", "Vaša ljubav neka traje vječno", "Sjajan ste par", dio je komentara koje su Sandra i Edis dobili ispod fotke uz brojne emotikone srca. Neki su komentirali i da su ljubomorni na Sandrina dečka, što ni ne čudi s obzirom na njezine zadnje objave na Instagramu.

Sportašica je zadnjih dana pretrpala društvenu mrežu svojim fotkama u badićima na kojima se pohvalila isklesanim tijelom i preplanulim tenom, a s odmora se nekoliko puta javila i iz teretane, pa je jasno i kako ostaje u besprijekornoj formi.

Inače, Sandra i Edis su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se 2012. te je godinu dana kasnije on je postao njezin trener.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene