Bilo je i vrijeme

Glumica opet ljubi - otkriven tajanstveni muškarac koji je osvojio njeno srce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2010. razvela se od Jasseja Jamesa i od tada nije imala ozbiljnije veze, postojao je samo jedan muškarac u njenom životu, njen sin, ali sada je u njenom životu još jedan muškarac.

Sandra Bullock od rastave 2010. nije imala ozbiljenije veze, ali u zadnje vrijeme opako se počelo pričati o tome kako je u njen život ušao novi muškarac, problem je bio u tome što nitko nije znao tko je on, a Sandra o tome nije željela govoriti.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock i Bryan Randall borio se u tajnosti O neizlječivoj bolesti od koje je preminuo partner Sandre Bullock puno se govorilo 2014. godine, evo kako se pokušala skrenuti pozornost na njezino postojanje

Glumica u šoku: 'Naštetit ćemo mladim djevojkama s takvim ponašanjem'

Ipak kao što to u Hollywoodu biva, ni jedna tajne ne može dugo ostati skrivena pa se saznalo i tko je tajanstveni muškarac koji je osvojio Sandrino srce.

Njegovo ime je Bryan Randall. Bryan je fotograf, ima 49 godina. Prije nego se saznalo njegovo ime, mediji su pisali o tome kako je super zgodan, a oni koji ga poznaju kažu kako je super normalan. Sandy i Bryan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene