Problemi na vidiku

Žene to vole? On je jako grub i ekstremno arogantan frajer sumnjive prošlosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O njihovoj vezi priča cijeli Hollywood. Većina njenih prijatelja zabrinuta je za nju jer smatra kako on nije onaj pravi.

Sandra Bullock i Bryan Randall jedan su od najnovijih celebrity parova. Nakon lošeg braka glumica je dugo vremena samovala, a onda joj se dogodio on. Frajer za kojem uzdišu mnoge žene, markantan, zgodan, zanimljiv.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock i Bryan Randall borio se u tajnosti O neizlječivoj bolesti od koje je preminuo partner Sandre Bullock puno se govorilo 2014. godine, evo kako se pokušala skrenuti pozornost na njezino postojanje

Bryan je, između ostalih stvari, fotograf, ima 49 godina i vrlo burnu prošlost. Navodno je Bryan Sandri rekao sve o svojim lošim stranama i njoj to, isto tako navodno, ne smeta. Sandy je poznata po tome da je privlače loši dečki.

Glumica opet ljubi - otkriven tajanstveni muškarac koji je osvojio njeno srce

Zbog svoje veze sa slavnom glumicom Randall je došao u centar pozornosti. Nakon nekog vremena na svijetlo dana počela je izlaziti njegova ne tako slavna prošlost. Oni koji ga dobro znaju tvrde kako je jako grub i ekstremno arogantan, no ono što je zabrinulo ljude bliske glumici je to što zgodni Bryan ima i dosje u policiji.

Nekoliko je puta zatvaran zbog konzumiranja droge, alkohola i bavljenja kriminalom. Sandra je odlučila ignorirati sve to, pa se čak prestala družiti s ljudima koji su je upozorili na Randallovu prošlost. Izvor blizak paru tvrdi kako je Sandra upoznata sa svim njegovim problemima, a on joj je tvrdio kako je sve to iza njega i kako je sada odgovoran zbog sebe, ali i zbog svoje kćeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene