Pretužno

Mladi glumac preminuo nakon 12 estetskih operacija, platio je 220 tisuća dolara jer je htio izgledati poput slavne zvijezde

Saint Von Colucci - 3 Saint Von Colucci - 3 Screenshot/Youtube 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Saint Von Colucci - 2 Saint Von Colucci - 1 Jimin Jimin +0 Saint Von Colucci - 3 Galerija

Saint Von Colucci preminuo je nakon što se podvrgnuo čak 12 različitih estetskih operacija jer je htio drastično promijeniti vlastiti izgled.

Kanadski glumac Saint Von Colucci preminuo je nakon što je potrošio 220 tisuća dolara na čak 12 operacija jer je htio izgledati poput  KPOP zvijezde Jimin iz benda BTS.

Glumac je preminuo u bolnici u Južnoj Koreji nakon komplikacija uzrokovanih operacijom čeljusti. Bio je podvrgnut zahvatu jer je htio glumiti glazbenika u jednoj seriji. Strani mediji prenose da je u subotu otišao na operaciju kako bi mu uklonili implantate iz čeljusti koji su mu bili ugrađeni u studenom prošle godine, no dobio je infekciju i morao je biti intubiran, no nažalost je preminuo samo nekoliko sati kasnije.

"To je vrlo tragično i vrlo tužno", izjavio je njegov publicist Eric Blake za Daily Mail.

Eric je radio sa Saintom nešto više od godinu dana i rekao je da je u tom razdoblju otišao pod nož 12 puta, uključujući operacije kao što su zatezanje lica, operacije nosa, ugradnju implantata, smanjenje usana i niz drugih operacija. Uz to tvrdi da je njegov klijent bio svjestan svih rizika operacije čeljusti, ali je ipak nastavio sa svojim planom.

"Bio je vrlo nesiguran zbog svog izgleda. Imao je vrlo četvrtastu liniju čeljusti i bradu i nije mu se sviđao taj oblik jer je mislio da je preširok i želio je V-oblik, oblik kakav imaju mnogi Azijati", izjavio je Eric.

Saint je navodno završio snimanje korejske drame pod nazivom "Cogimar", u prijevodu "Lijepe laži". Glumio je jednog od glavnih likova, a serija bi trebala biti emitirana u listopadu ove godine.

Saint je prvi put otišao u Južnu Koreju 2019. godine kako bi se pokušao probiti u svijetu glazbene industrije. Međutim, to mu nije uspjelo i osjećao se diskriminirano zbog svoga zapadnjačkog izgleda, kojeg se na kraju odlučio riješiti, što ga je koštalo vlastitog života. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Brolin Josh Brolin - 8 Josh Brolin - 9 Josh Brolin - 5 +7 Josh Brolin - 1 Celebrity Jedan od najšarmantnijih holivudskih frajera objavio potpuno golu fotku, brzo mu se javila 20 godina mlađa supruga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 +27 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Celebrity Golišave fotke Salme Hayek zbog kojih su neki pomislili da je riječ o prizorima iz prošlosti: ''Ova kraljica ne stari, nevjerojatno!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene