Osvanula u prirodnom izdanju

Holivudska slatkica na udaru kritika zbog fotografija koje su nekima gnjusne: "Povratio bih da mi supruga izgleda tako!"

Rachel McAdams Rachel McAdams Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel McAdams Rachel McAdams Rachel McAdams - 3 Rachel McAdams - 2 Rachel McAdams Rachel McAdams - 1 Rachel McAdams - 5 Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) +10 Rachel McAdams i Jamie Linden (Foto: Profimedia) Galerija

Rachel McAdams ponosno je pokazala dlakave pazuhe i izazvala lavinu negativnih komentara.

Američka glumica Rachel McAdams (44) našla se na udaru kritika zbog fotografija na kojima ima dlakave pazuhe.

Pogledaj i ovo Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Odgovara joj mir Ljubila je nekoliko kolega, a onda je odlučila sakriti svoj privatni život, o kojem se zna samo najosnovnije

Holivudska miljenica pozirala je za časopis Bustle te je ponosno pokazala svoju drugačiju i prirodniju stranu, što je neke oduševilo, dok su za druge prizori bili gnjusni.

"Odvratno, ne, hvala", "Povratio bih da mi supruga izgleda tako", "Fuj", "Je li nestalo britvica u trgovinama?", "Ne mogu spavati, imam noćne more o dlakavim pazusima Rachel McAdams", samo su neke od brojnih negativnih reakcija s društvenih mreža.

Dio obožavatelja stao joj je u obranu te su je zbog ovog poteza čak prozvali i kraljicom.

Sporne fotografije pogledajte OVDJE.

Rachel je uoči tog snimanja sama inzistirala na tome da fotografije budu tek minimalno uređene i obrađene prije objave.

"Na ovom snimanju nosim donje rublje od lateksa. Ali ja sam rodila dvoje djece, ovo je moje tijelo i mislim da je toliko važno da se vratim u svijet. U redu je izgledati najbolje što možeš, raditi na tome i biti zdrav, ali to je za svakoga drugačije", izjavila je glumica.

Rachel trenutačno promovira svoj nadolazeći film "Bože, jesi li tu? Ja sam, Margaret", koji je inače filmska adaptacija iznimno popularne knjige Judy Blume. U svom podužem intervjuu za Bustle glumica je priznala da se i dalje osjeća krivom jer je uzela dvogodišnju stanku u Hollywoodu, i to dok je bila na vrhuncu svoje karijere sredinom 2010-ih, kako bi ostala zdrava.

"Osjećala sam se krivom što nisam iskoristila priliku koja mi je pružena jer sam znala da sam jako sretna. Ali također sam znala da to nije u skladu s mojom osobnošću i onim što mi je potrebno da ostanem zdrava", rekla je McAdams, koja se proslavila ulogama u filmovima poput "Opasne djevojke", "Bilježnica" i "Lovci na djeveruše".

Rachel je u sretnom braku s Jamiejem Lindenom, s kojim ima sina i kćer, ali detalje privatnog života vješto krije.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Margot Robbie - 2 +22 Margot Robbie - 3 Zanimljivosti Ovo je nova najseksi žena na svijetu: ''Kraljica oblina, dašak svježeg zraka u modnoj industriji''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene