Uvjerite se sami!

Navodna Putinova ljubavnica neodoljivo podsjeća na manekenku koja je 2013. zaludjela svijet svojim oblinama!

Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Vladimir Putin i Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Instagram) +2 Kate Upton (Foto: Instagram) Galerija

Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva navodno je već godinama ljubavnica Vladimira Putina.

Za Ruskinju Alinu Kabajevu već se dugo šuška da je ljubavnica Vladimira Putina.

Pogledaj i ovo Alina Kabajeva (Foto: AFP) najveći ruski misterij Putinov privatni život obavijen je velom tajne: Nitko ne zna je li u braku i koliko ima djece, a jedina žena koju je pokazao nestala je prije šest godina

Radi se o bivšoj i jednoj od najuspješnijih ruskih gimnastičarki, za koju se godinama priča kako je osvojila ruskog vođu, a navodno mu je sada rodila i blizance.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kabaeva Fan (@alina.kabaeva.fans) on

Naime, kako je otkrio ruski novinar Sergej Kanev, navodno je 36-godišnja Alina rodila dva sina, i to na katu bolnice koji je posljednjih mjesec dana u potpunosti ispražnjen kako bi gimnastičarka u strogoj tajnosti dobila svu potrebnu skrb.

Alina je navodno rodila carskim rezom, a za nju se i posebno priprema hrana koja se dovozi iz elitnih restorana u blizini bolnice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kabaeva Fan (@alina.kabaeva.fans) on

Podsjetimo, Vladimir Putin bio je u braku s Ljudmilom od 1983. do 2014. godine te ima dvije kćeri. No Alina mu je navodno već godinama ljubavnica, a neki su ju mediji prozvali "tajnom prvom damom" koja je s Putinom bliskom povezana čitavo desetljeće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Alina se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, a neko se vrijeme šuškalo i kako je još 2015. godine rodila Putinova sina u jednoj švicarskoj klinici. Iako je više puta negirala glasine o povezanosti s ruskim vođom, nikada ih nije zaustavila, a navodno na raspolaganju ima privatni zrakoplov i nekoliko Maybachovih limuzina.

Gimnastičarka se navodno podvrgnula i nizu plastičnih operacija, baš poput svog ljubavnika, no nešto se i dalje da primijetiti, a to je da bivša sportašica podsjeća na jednu svjetski poznatu manekenku, a radi se o Kate Upton, koja je prije nekoliko godina lijepim licem i raskošnim oblinama zaludjela muškarce i žene diljem svijeta naslovnicom poznatog časopisa "Sports Illustrated".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

I sama Kate postala je majka 2018. godine, a kćerkicu je dobila sa suprugom, bejzbolašem Justinom Verlanderom. U našoj se galeriji uvjerite u sličnost tih dviju dama. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) +5 Vladimir Putin (Foto: Alexander Zemlianichenko / POOL / AFP ) Celebrity Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene