Istraga je u tijeku

Severinin PR menadžer potvrdio da je netko provalio u njezin stan u Zagrebu, otkrio nam je detalje drame koja se pjevačici dogodila

Severina Severina Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 +0 Severina, Koncert Želim život Galerija

Netko je provalio u stan Severine Kojić u Zagrebu, istraga je u tijeku.

U ponedjeljak u popodnevnim satima dogodila se provala u stan pjevačice Severine Kojić u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju", kazao nam je Severinin PR menadžer Davor Grgin.

Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje o tome što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Od Policijske uprave zagrebačke saznajemo kako je u ponedjeljak oko 13:45 na Bijeničkoj cesti u Zagrebu u stanu koji je u vlasništvu 49-godišnjakinje počinjeno kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u dobi od 65 godina uz uporabu tjelesne snage. U tom događaju osoba nije ozlijeđena, a iz stana je otuđen nakit. Materijalna šteta je neutvrđena i provode se daljnje intenzivne mjere i radnje u pronalasku počinitelja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) +1 Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Celebrity Inače je ona u centru pozornosti gdje god se pojavi, no sada ju je zasjenio suprug čijem se isklesanom torzu ni sama nije mogla nadiviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene