nije skidala ruke s njega

Inače je ona u centru pozornosti gdje god se pojavi, no sada ju je zasjenio suprug čijem se isklesanom torzu ni sama nije mogla nadiviti

Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) +0 Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Galerija

Chiara Ferragni i njezin suprug Fedez snimljeni su na odmoru u Portofinu gdje je on plijenio pažnju bez majice.

Jedna od najbogatijih i najpopularnijih svjetskih influencerica Talijanka Chiara Ferragni i njezin suprug, popularni glazbenik Fedez snimljeni su na odmoru u luksuznom resortu u talijanskom Portofinu.

Pogledaj i ovo Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Djevojka iz susjedstva Jedna od najbogatijih i najutjecajnijih influencerica na svijetu rodila drugo dijete, njezina životna priča je nevjerojatna

Iako je obično ona glavna zvijezda gdje god se pojavi, sada ju je zasjenio njezin suprug koji je skinuo majicu i pohvalio se svojim isklesanim i tetoviranim torzom.

Ni Chiara mu se nije mogla nadiviti pa ga je neprestano dodirivala po golim tijelu, no i ona je plijeni pažnju svojom vitkom figurom nepuna tri mjeseca nakon rođenja drugog djeteta.

Popularni talijanski par je krajem ožujka dobio kći kojoj su dali ime Vitttorija, a zajedno imaju i trogodišnjeg sinčića Lea.

Chiara i Fedez vjenčali su se u rujnu 2018. godine, a reper ju je zaprosio na jednom od svojih koncerata u Veroni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Njezin život danas zvuči kao iz bajki, no na početku svoje karijere nailazila je na brojna zatvorena vrata i bila je meta ismijavanja.

Svijet je za Chiaru Ferragni prvi put čuo prije desetak godina kada je iz zabave odlučila pokrenuti blog theblondesalad.com na kojem je objavljivala jednostavne fotografije iz rodnog Milana i istovremeno se pokušavala izboriti za ulaznice na prestižna modna događanja. To joj je vrlo nakon nekog vremena i pošlo za rukom zahvaljujući velikom broju ljudi koji su ju počeli vjerno pratiti na društvenim mrežama.

2013. godine preselila se u Los Angeles, a Forbes ju je uvrstio na popis jedne od najutjecajnijih osoba u modnoj industriji mlađoj od 30 godina. Chiara danas živi i radi u Milanu, vlasnica je dviju kompanija, zaštitno lice modnih i kozmetičkih brendova, a njezina se poslovna priča koristi kao tema predavanja na prestižnom Harvardu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene