U 55. godini

Preminuo je poznati saksofonist i sin sportskog komentatora Aljoša Mutić: ''Prerano nas je napustio...''

Aljoša Mutić - 1 Aljoša Mutić - 1 Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Mutić - 3 Aljoša Mutić - 2 Aljoša Mutić - 1 Aljoša Mutić - 2 +0 Aljoša Mutić - 1 Galerija

Glazbeni svijet ostao je bez još jednog virtuoza Aljoše Mutića, popularnog saksofonista i sina sportskog komentatora Borisa Mutića.

Glazbeni svijet oprostio se od još jednog sjajnog glazbenika i virtuoza Aljoše Mutića.

Mutić je preminuo u 55. godini, a mnogi su ostali šokirani ovom viješću te se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

''Uvijek zaigran, nasmijan, i virtuozan na svom instrumentu'', napisao je radijski voditelj Robert Mareković.

''Napustio nas je Aljoša Mutić, u crnoj košulji skroz desno, saxer koji je bio drag i čest gost u Swingersima, svirao je i na našem zadnjem nastupu. Uvijek zaigran, nasmijan, i virtuozan na svom instrumentu. Ne znam zašto uvijek dobri odu... Hvala na svim trenucima koje smo proveli zajedno, počivao u miru'', riječi su Marekovića.

Od Aljoše se oprostila i Glazbena škola u gradu Pregradi koja je po ovom vrsnom saksofonistu nosila i ime.

''Noćas nas je prerano napustio naš prijatelj profesor Aljoša Mutić. Osim što nas je učio prihvaćanju jazz glazbe učio nas je toleranciji, poštenju, prijateljstvu i ljubavi. Uz veliku tugu opraštamo se Aljoša sa tobom'', pisalo je.

Inače, Aljoša je sin poznatog sportskog komentatora Borisa Mutića, a u braku je bio s jednom novinarkom koju je upoznao u Barceloni. Zajedno imaju sina Biela, a osim njega i supruge, Mutić je iza sebe ostavio brojne skladbe i prijateljstva koja je sklopio tijekom svoje uspješne glazbene karijere.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Charles III. Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene