Tužna vijest

Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Tyler Christopher i Eva Longoria Tyler Christopher i Eva Longoria Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tyler Christopher - 1 Tyler Christopher i Eva Longoria - 1 Tyler Christopher i Eva Longoria - 2 Tyler Christopher i Eva Longoria - 3 Tyler Christopher i Eva Longoria - 4 Tyler Christopher - 2 Tyler Christopher - 3 Tyler Christopher - 4 Tyler Christopher - 5 +0 Tyler Christopher i Eva Longoria Galerija

Tyler Christopher preminuo je od srčanog udara u dobio od 50 godina.

Preminuo je američki glumac Tyler Christopher, koji je bio najpoznatiji po ulogama u serijama "General Hospital" i "Days of Our Lives". Imao je samo 50 godina.

Tužnu vijest potvrdio je njegov kolega i prijatelja Maurice Benard.

"S velikom tugom javljamo da je preminuo Tyler Christopher. Tyler je umro jutros od srčanog udara u svojem stanu u San Diegu", objavio je Benard na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maurice Benard (@mauricebenard)

"Tyler je uistinu bio talentirani pojedinac koji je obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio. Uživao je donoseći radost svojim vjernim obožavateljima. Tyler je bio predivna duša i odličan prijatelj svima koji su ga poznavali. Bio je zagovornik boljeg mentalnog zdravlja i liječenja ovisnosti te je govorio o svojoj borbi s bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Potpuno smo shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja te se molimo za njegovu djecu i oca", dodao je Benard.

Christopher je u američkoj sapunici "General Hospital" glumio od 1996. do 2016. godine, a za ulogu Nikolasa Cassadinea dobio je jedan Emmy, kao i više nominacija za istu nagradu.

Bio je u braku s glumicom Evom Longorijom od 2002. do 2004. godine. a ona je kasnije priznala da su se razveli jer je bila premlada za brak.

Nakon Longorie oženio je novinarku Brienne Pedigo, s kojom je dobio dvoje djece, sina Greysuna i kćer Boheme, a njihov je brak trajao od 2008. do 2021. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Molly Hurwitz - 6 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 5 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 3 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 2 +30 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 1 Celebrity Bivša zaručnica Matthewa Perryja oglasila se na društvenim mrežama: ''Ja sam znala i njegovu drugu stranu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene