Tužna vijest

Preminuo naš čuveni fotograf i guru luksuza koji je spojio Slavicu i Bernieja Ecclestonea

Čedo Komljenović - 1 Čedo Komljenović - 1 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Čedo Komljenović - 1 Čedo Komljenović - 2 Čedo Komljenović - 4 +0 Čedo Komljenović - 3 Galerija

Čedo Komljenović preminuo je zbog posljedica zaraze koronavirusom u 83. godini, a ostat će upamćen kao osnivač sportske nagrade Laureus i umjetničkog sajma Art Masters u St. Moritzu te kao osoba koja je spojila Slavicu i Bernieja Ecclestonea.

Naš čuveni fotograf, poduzetnik i kolekcionar Čedo Komljenović preminuo je u Milanu u 83. godini zbog posljedica zaraze koronavirusom.

Iza sebe je ostavio kćer Polonu i 30 godina mlađu partnericu, Talijanku Audrey Tritto, s kojim je proveo zadnjih 15 godina.

Čedo, koji je bio poznat i po umjetničkom imenu Monty Shadow, ostat će upamćen kao osnivač "sportskog Oskara", prestižnog Laureusa i čuvenog umjetničkog sajma Art Masters u St. Moritzu, dok će domaćoj javnosti svakako ostati najpoznatiji kao osoba koje je upoznala Slavicu i Bernieja Ecclestonea.

O tome je jednom prilikom progovorio i pred kamerama.

"Ona je radila kao manekenka i Bernie je bio očaran njome. Bila je predivna djevojka, visoka.. Počeli su hodati, vjenčali se i dobili dvoje divne djece. Poslije su se rastali no i dalje su dobri prijatelji. Bernie je kao mladić i jedan je od najfascinantnijih, najbržih i najinteligentnijih ljudi koje sam upoznao u životu", ispričao je Čedo prije tri godine za IN Magazin.

Pred njegov objektiv stale brojne slavne osobe, uključujući i supermodele Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Brinkley, Christy Turlington, Stephanie Seymour i Lindu Evangelistu, koje je Čedo pozvao i u spot koji je režirao za Georgea Michaela.

Čedo je bio i strastveni kolekcionar luksuznih satova, automobila i odjeće zbog čega je stekao i nadimak guru luksuza.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene