Jako su slatki

Jedan od najpoznatijih parova naše estrade s lica ne skida osmijeh, večeras imaju i poseban razlog za slavlje!

Matija Cvek Matija Cvek In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek i Marko Kutlić - 1 Matija Cvek i Marko Kutlić - 4 Matija Cvek i Marko Kutlić - 3 Matija Cvek i Marko Kutlić - 2 Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek s bendom Matija Cvek Matija Cvek +4 Matija Cvek Galerija

Matija Cvek i Nika Turković zvijezde su crvenog tepiha ovogodišnje dodjele Porina koja se odvija u Osijeku.

Matija Cvek i Nika Turković slove kao jedan od omiljenih ljubavnih parova naše glazbene scene, a golupčići su plijenili i veliku pažnju na crvenom tepihu dodjele Porina u Osijeku.

Pogledaj i ovo 31. Porin - 4 tatin najdraži fan Matija Cvek nakon osvojenog Porina objavio fotografiju novoređene kćeri: "Hvala kaj si navijala ručice mala"

Nika je za tu prigodu odabrala tamnu haljinu zanimljivog kroja, dok se Matija odlučio za crno-bijelu kombinaciju. Nasmijani i dobro raspoloženi kao uvijek, stigli su pred fotografe i pozirali im prije početka svečanosti.

Matija je ove godine ostvario nominacije u čak četiri kategorije i to za Pjesmu godine za hit "Ptice", za Najbolju vokalnu suradnju u pjesmi za duet s Markom Kutlićem "Zaplesala je s ljetom", a osvojio je onog za Najbolji pop album godine za album "Izbirljivo i slučajno" te za Najbolji mušku vokalnu izvedbu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Prezgodna Indira s neobičnim dekolteom u mini haljini zvijezda je crvenog tepiha u Osijeku, već dugo nije ovako odlično izgledala!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 7 +4 Mia Dimšić - 4 Celebrity Mia Dimšić u ultrakratkoj haljinici pokazala noge, a pozirala je u neočekivanom društvu našeg legendarnog glazbenika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene