Tužna vijest

Glazbeno natjecanje zasjenila velika tragedija: Poginuo jedan od zaposlenika s Eurosonga

Eurosong Švedska (FOTO: Youtube) Eurosong Švedska (FOTO: Youtube) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong Švedska (FOTO: Youtube) Eurosong 2019. (Foto: Instagram) Eurosong (Foto: Getty Images) +0 Eurosong voditelji (Foto: Screenshot YouTube) Galerija

Fuldi Schwartz preminuo je od teških ozljeda koje je zadobio u nesreći u dvorani u kojoj se održava Eurosong.

Ovogodišnji Eurosong, koji se održava u izraelskom Tel Avivu i čije veliko finale tek slijedi, obilježila je velika tragedija.

Pogledaj i ovo Duncan Laurence (Foto: Screenshot Youtube) "Arcade" Duncan Laurence iz Nizozemske pobjednik je Eurosonga 2019.!

Naime, jedan od zaposlenika, imena Fuldi Schwartz, izgubio je život tijekom priprema nakon što je na njega pao dio rasvjete sa stropa, prenosi Times of Israel.

U nesreći je zadobio ozljede glave, rebra, pluća i kralježnice, a njegova je obitelj u pitanje dovela sigurnost dvorane u Tel Avivu.

"U ovom trenutku ne krivimo nikoga, ali kako je moguće da se to dogodi na tako velikom događanju poput Eurosonga, u koji se ulaže toliko puno novca, nadzora i sigurnosti?" izjavio je za portal Yent jedan od članova obitelji.

Nakon nesreće pokrenuta je policijska istraga, kao i ona Odjela za sigurnost i zdravlje na radnom mjestu, a organizatori su izrazili žaljenje i sućut obitelji Schwartz.

Podsjećamo, o prolasku u finale odlučivala je kombinacija glasova gledatelja te žirija koji je poslušao, pogledao i naposljetku ocijenio svih 18 nastupa druge polufinalne večeri.

Prema zbrojenim glasovima, u finale Eurosonga prošle su sljedeće zemlje: Sjeverna Makedonija, Nizozemska, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbajdžan, Danska, Norveška, Švicarska i Malta.

Naš predstavnik Roko Blažević, nažalost, unatoč sjajnom nastupu, nije se uspio plasirati u finale. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) +3 Roko Blažević (Foto: AFP) Celebrity Internet gori od komentara na nastup Roka Blaževića: Je li trebao proći u finale Eurosonga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene