u 42. godini

Prerano otišao još jedan velikan rocka: Frontmen Linkin Parka pronađen mrtav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beživotno tijelo Chestera Benningtona pronađeno je u jutarnjim satima u jednoj privatnoj rezidenciji u Los Angelesu.

Frontmen američkog rock-sastava Linkin Park, Chester Bennington, pronađen je mrtav u privatnoj rezidenciji u Los Angelesu. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u četvrtak ujutro. Iako još nije potvrđen uzrok smrti, TMZ javlja kako si je 41-godišnji Bennington život oduzeo vješanjem.

Pogledaj i ovo Chester Bennington (FOTO: Getty) Evo što je konzumirao Objavljeni rezultati obdukcije: Ipak nije bio pod utjecajem droge

Iza njega ostalo je šestero djece koje je dobio tijekom dvaju brakova. Godinama se borio s ovisnošću o drogama i alkoholu. U jednom od intervjua koje je svojedobno dao izjavio je kako je razmišljao o samoubojstvu jer ga je kao dijete zlostavljao jedan stariji muškarac. Pjevač je bio izuzetno blizak s Chrisom Cornellom koji si je život oduzeo u svibnju.

Fanovi benda već su se počeli opraštati od Chestera putem društvenih mreža. "Hvala ti na prvom koncertu u mom životu i na utjecaju koji je glazba Linkin Parka imala na mene. Nikada nećeš biti zaboravljen!" poručila mu je jedna shrvana obožavateljica putem Twittera.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene