zaljubljeni do ušiju

Legendarni šarmer uživa u društvu žene koju je često branio od kritika na račun izgleda, vjeran je samo njoj preko 20 godina

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith uživali su u vožnji biciklima u Malibuu, a nisu se obazirali dok su ih fotografirali.

Slavni holivudski glumac Pierce Brosnan je iskoristio sunčani dan u kalifornijskom Malibuu za vožnju biciklom tijekom koje mu je društvo radila dugogodišnja supruga Keely Shaye Smith. 68-godišnji Pierce i njegova deset godina mlađa supruga modno su se uskladili te su za rekreaciju odabrali ležerna izdanja. Nisu se bunili što su ih fotografi snimali, a čini se kako su bili sjajno raspoloženi.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Koliko je zaljubljen u svoju suprugu i nakon 20 godina braka, Pierce je svima dokazao kada je prije par mjeseci objavio njezinu fotografiju u ljubičastom kupaćem kostimu i priznao koliko je oduševljen njezinim izgledom, nazvavši ju prekrasnom i privlačnom.

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Prije Keely bio je u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Uz to je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom. Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Celebrity Snježana Mehun pozirala ispred goleme božićne jelke pa uputila poruku zbog koje su joj poručili da je žena za sva vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene