Često ga se sjeti

Petar Grašo otkrio što bi rekao Oliveru kada bi ga opet imao priliku sresti: "Da sada ušeće ovdje, ne bih doživio šok"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tedi Splato Petar Grašo i Tedi Splato Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 39 Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 14 Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 25 Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 4 Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 23 Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver Dragojević +1 Oliver Galerija

Petar Grašo i Tedi Spalato za Dnevnik Nove TV prisjetili su se uspomena s Oliverom Dragojevićem kojemu će zapjevati u čast na koncertu u Veloj Luci.

Pjevači Petar Grašo i Tedi Splato zapjevat će na koncertu Trag u beskraju koji se tradicionalno održava u Veloj Luci u znak sjećanja na pokojnog Olivera Dragojevića.

Pogledaj i ovo showbuzz Vridilo je! Bila je to veličanstvena večer o kojoj će se dugo pričati: U splitskoj areni obilježili Oliverov rođendan!

Od tamo su se obojica javila u Dnevniku Nove TV te su se ovom prilikom prisjetili svojeg pokojnog kolege i prijatelja.

"Toliko je bila bogata njegova društvena aktivnost da tu ima anegdota i priča. Tako je meni kada sam ošišao rep rekao - šta si to napravio od sebe", kazao je Tedi koji je često ljeti s Oliverom dolazio u Velu Luku, a tamo su pisali i pjesme.

"On je ostavio toliko živi trag među svima i da sada ušeće ovdje sa onom svojom crnom majicom, ruksakom, kapom i cigaretom ja nekako uopće ne bih doživio šok nego bih rekao - nije te dugo bilo, koga ti zezaš. On je toliko živ među svima nama zbog tog svog duha i zbog svega", ispričao je Grašo koji se često sjeti Olivera.

"Meni s njim vezuje puno divnih uspomena. Oliver mene poznaje otkad samo imao tri godine. Ja sam s njegovim sinovima imao jedan dio djetinjstva, i dan danas smo bliski, kasnije me život naveo da sam s njim odradio i dosta divnih koncerata i najčešće bi nakon koncerata pričali anegdote, viceve... Uživali smo i sretan sam da je Vela Luka danas centar svega, centar muzike i centar njegova života, što je oduvijek i bilo", istaknuo je Petar.

Cijeli razgovor s Grašom i Spalatom pogledajte u videu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene