"oprosti mi"

Brak platinaste zečice koji je trajao 12 dana završio je preko poruke, a nije bio ni legalan

Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Instagram) +0 Pamela Anderson (Foto: Instagram) Galerija

Pamela Anderson i Jon Peters u braku su bili tek 12 dana, a sve je završilo preko poruke koju je Jon poslao Pameli.

Brak Pamele Anderson i Jona Petersa koji je trajao samo 12 dana završio je preko SMS poruke. 52-godišnja glumica i 74-godišnji Jon navodno su samo pet dana proveli zajedno nakon što su se vjenčali.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo je bilo brzo Pamela Anderson razvodi se od 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Jon je bio taj koji je raskinuo sve, piše US Weekly. Pola njihovog braka Pamela je bila u Kanadi, a Jon je u poruci koju joj je poslao njihovu vezu opisao kao "prekrasni festival ljubavi".

"Čitava ova priča s brakom me plaši. Shvatio sam da imam 74 godine i da trebam jednostavan život, a ne međunarodnu ljubavnu aferu. Zbog toga mislim da je najbolje da se rastanemo. Cijeli svijet zna da smo se vjenčali, znamo i mi sami, ali mislim da svatko od nas treba ići svojim putem. Nadam se da mi možeš oprostiti", napisao je Peters u poruci.

Otkriveno je i kako njihov brak nikada nije postao legalan. "Legalni dokumenti za brak nikada nisu ispunjeni", rekao je izvor blizak paru.

Pamela i Jon se poznaju više od 30 godina, ali nikada nisu živjeli zajedno. "Pamela je romantična duša, ali je isto tako neovisna. Ovo se sve dogodilo jako brzo pa su se oboje složili da treba usporiti sa svime", kažu Pamelini prijatelji. Glumica je sada već bivšem suprugu odgovorila da mu ništa ne zamjera, a par se nada da će moći ostati u dobrim odnosima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon što je u 48. godini dobila prvo dijete, promijenila je imidž i uživa daleko od svjetla reflektora

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene