Ponosni otac!

Popularni srpski pjevač oženio sina koji je njegova slika i prilika, na vjenčanje je stigao s trubačima i dijelio novčanice!

Aca Lukas (FOTO: STR-5678/PIXSELL) Aca Lukas (FOTO: STR-5678/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas (FOTO: STR-5678/PIXSELL) Aca Lukas (FOTO: Instagram) +0 Aca Lukas (FOTO: Instagram) Galerija

Sin Ace Lukasa, Lazar Vuksanović, za vikend se oženio Anom Stajić, a otac mu je na vjenčanje zakasnio, no stigao je s trubačima.

Stariji sin srpskog pjevača Ace Lukasa, Lazar Vuksanović, za vikend se oženio dugogodišnjom djevojkom Anom Stajić u Beogradu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša ''Primorani smo'' Otkazani su svi koncerti velikih srpskih zvijezda na Barbarincu, organizatori se javili s objašnjenjem: ''Ove zakulisne političke igre...''

Pred Crkvom Sabora srpskih svetitelja dočekali su ih fotografi i trubači koje je doveo Lukas, koji je na vjenčanje svojeg sina kasnio.

Lazar, koji je slika i prilika svojeg oca, i njegova novopečena supruga, spremo su pozirali fotografima, pred kojima su razmijenili i nekoliko poljubaca a mladencima se na jednoj fotki pridružio i Acin mlađi sin, Andrej Vuksanović.

Ponosni tata nije skrivao sreću zbog najvažnijeg dana svoje prvorođenca, a nije stao ni vaditi novčanice i trpati ih u trubačima u instrumente.

Srpski mediji pišu kako je Lazar zbog oca promijenio dan vjenčanja sa subote na nedjelju, jer se prvi datum poklapao s finalem Beovizije, srpskog izbora za pjesmu Eurovizije, na kojoj je Aca sudjelovao, ali nije pobijedio, a poraz mu je ostavio gorak okus u ustima.

Naime, Aca je uoči vjenčanja gostovao u emisiji "Premijera" gdje je na pitanje voditelja ima li itko tko je danas sretniji od njega ispalio: "Ima, Konstrakta", i prasnuo u smijeh, a radi se o pobjednici Beovizije koja će s pjesmom "In Corpore Sano" predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene