Prekrasna manekenka

Ona je u petom mjesecu trudnoće, a izgleda spremna za modnu pistu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izraelska manekenka nedavno je objavila kako očekuje svoje prvo dijete, a sada je podigla prašinu objavom fotografije svog trudničkog trbuha.

Prelijepa manekenka Bar Refaeli očarala je svojom ljepotom i velikog zavodnika, Leonarda Dicaprija. Naravno veza nije potrajala, ali Bar je sada sretno udana za izraelskog poduzetnika Adija Ezru s kojim očekuje svoje prvo dijete. Jedan od najplaćenijih svjetskih modela podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je podigla puno prašine.

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Naime, Bar se fotografirala u bikiniju, sa svojim trbuhom u prvom planu, te napisala kako je 'njezina djevojčica željela malo vitamina D'. Ono što je njezinim obožavateljima, kojih na Instagramu ima preko dva milijuna, bilo začuđujuće je kako prekrasna manekenka uopće ne izgleda kao da je pet mjeseci trudna, a moramo priznati kako je i nas ova objava poprilično iznenadila.

 

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene