Svi kao jedan

Beckhamovi u večernjem izlasku pokazali koliko su skladni, a ovakvi nisu mogli proći neopaženo

David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 3 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 3 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 6 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 5 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 4 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 2 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 1 David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +25 David Beckham Galerija

Obitelj Beckhamovih uhvatili su paparazzi na izlasku na večeru u Palm Beachu, a roditelji i djeca privukli su pažnju istim odjevnim kombinacijama.

Obitelj Beckham uhvaćena je preciznim okom paparazza u Palm Beachu na odlasku na večeru, a Victoria, David, Romeo i Harper pažnju su privukli istim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Naime, cijela obitelj na sebi je imala odjeću u bijeloj boji kako bi lakše podnijela nesnosne ljetne vrućine, a Victoria i njezina kćerkica zasjale su u bijelim haljinicama.

David i Romeo nosili su majice bijele boje, a čini se kako im nije smetala ni prisutnost fotografa jer je slavni nogometaš paparazzima uputio i osmijeh.

Podsjetimo, Beckhamovi svoju ljetnu turneju provode po cijelome svijetu, a s ljetovanjem su krenuli upravo u Hrvatskoj uz brojne druge slavne zvijezde te time naveliko zainteresirali svjetsku javnost na našu državu.

U Hrvatskoj su proslavili i rođendan najmlađe kćerke Harper, a da su oduševljeni našim ljepotama David je pokazao i nekoliko puta podijelivši delicije te mjesta koja su posjetili i vidjeli. Bili su smješteni u luksuznom resortu na otoku Lopudu, a obitelj je gliserom obilazila i ostale otoke u blizini.

Nakon nekoliko dana provedenih u Hrvatskoj, Beckhamovi su otišli u Italiju, a trenutno borave u Palm Beachu na Floridi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +10 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene