Nekima sreća, nekima bol

Vedran Ćorluka ide u novi klub? Severinu će zadesiti bolest?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata slovenska numerologinja Karin osvrnula se na budućnost Vedrana Ćorluke, Severine, Lepe Brene, Saše Lozara, Minee i Leone Paraminski. Evo koga očekuju ozljede, koga otkrivanje tajni, a koga veliki uspjeh.

Severina
Ona mora u prvom redu pripaziti na svoje zdravlje. To bi mogao biti njezin najveći problem već u veljači. Imat će dosta problema. Kao da će ju 2016. vratiti nekoliko godina unazad. Trebat će puno snage da sve sredi i da se više ne ponovi. Severini brojevi nisu naklonjeni u ovoj godini, ali ona je uporna i sve će pobijediti. Kada je sve dobro, ona sjaji, ali i kada prima bol ona se digne iznad svih.

Pogledaj i ovo Severina i Saša Lozar Oglasio se i eugen! Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

VIDOVNJAKINJA PRORIČE Što čeka mandatara, a što Severinu?

Lepa Brena
Bit će ovo njezina godina. Nakon tri godine punih iskušenja ovo je njezino vrijeme za sreću. Osim poslovnog čeka je i puno lijepih stvari u obitelji. Imat će dobru ponudu koji će joj omogućiti veliki uspjeh na glazbenoj sceni. Brena se vraća jača i samouvjerenija jer upravo joj je to bilo poljuljano zadnjih godina, a u ovim mjesecima to rješava.

'Kada se Jugoslavija raspala, ja sam ispala kolateralna šteta'

Saša Lozar
Koliko se god činilo čudno, prošla godina zapravo i nije bila njegova. Kao da je živio život koji zapravo nije njegov. Sve se to mijenja između siječnja i svibnja kada konačno počinje disati svojim plućima. Bilo bi dobro da Saša u prošloj godini nije potpisao nikakav dokument gdje je potpis stavio brzo. Mogli bi ga pratiti problemi zbog toga.

MOLITVA ZA MAGDALENU u novom ruhu

Minea
Nije bilo javno, ali ona se prošle godine puno borila sama sa sobom i svojim osobnim problemima. Nisu joj cvale ruže, a posebno od ljeta od kada intenzivnije rješava neke stvari. Ova je godina više Mineina. Bit će puno sretnija, a neka ozljeda koju nosi bit će sanirana. Ona u sebi nosi snagu uspjeha i ne bi bilo čudno ako uspije ostvariti nešto u inozemstvu. To je njezina želja već dvije godine.

Možete li prepoznati ovu djevojčicu? Svaki je dan gledate na TV

Leona Paraminski 
Dolazi njezina godina. Iza sebe ima loše razdoblje u kojem je tražila svoju sreću ali naletjela samo na mrvice. Kao da je previše slušala neke osobe čija je lažna lica razotkrila. Leonina sreća posebno kreće od ožujka. Od tada će joj se krenuti ispunjavati želje.

Leona Paraminski u 2016. poželjela bebu

Vedran Ćorluka
Mora paziti na ozljede vezane za desnu stranu tijela jer bi se mogao ponoviti neku problem koji je već imao. Vedran će biti u pregovorima za prelazak u novi klub u koji bi moga prijeći u drugoj polovici godini. Pratit će ga broj sedam. On nije često najbolji, ali otkriva skrivene tajne. Najveća odluka za njegov osobni život čeka ga u ožujku.

ANKETA: Tko je najbolji frajer? Čiji su mišići najbolji?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene