prekrasno izgleda!

Preplanula Nives Ivanišević u atraktivnom izdanju pokazala utegnuti trbuh, vidi se da joj je odmor baš godio!

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives voli objavljivati fotografije sa sinom (Foto: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sređena pozira na pješčanoj plaži.

Nives Ivanišević prošli je mjesec uživala na tajanstvenoj egzotičnoj lokaciji odakle je na Instagramu objavljivala svoje atraktivne fotke u badiću.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Lijepa voditeljica i supruga našeg teniskog asa Gorana Ivaniševića nije otkrila gdje je odmarala, no sada se na društvenoj mreži pohvalila preplanulim tenom i očarala svoje pratitelje.

"Laku noć" napisala je u opisu fotke na kojoj pozira na pješčanoj plaži u elegantnom, ali i atraktivnom večernjem izdanju u kojem je otkrila svoj isklesani trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Pratitelji su joj poručili da je predivna, a uz komplimente je dobila i mnogobrojne lajkove.

Podsjetimo, Nives je postala gospođa Ivanišević 2017. godine, a ona i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver koji je radijskoj voditeljici prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene