A što vi kažete?

Nives pozirala u skroz mokroj haljini pa fanovima postavila jedno pitanje, ali nije im bilo nimalo lako odgovoriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju u mokroj haljini pa mnogima probudila maštu.

Nives Celzijus pohvalila se kako ovih dana odmara u Zadru, a sa svoje je destinacije objavila već nekoliko vrućih fotografija koje su malo koga ostavile ravnodušnima.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Naročito one na kojima pozira u mokroj haljini ispod koje se jasno nazire njezino bujno poprsje, a ništa manje komplimenata nije dobila ni za onu na kojoj se zavodljivo izvija u bijelom badiću i štiklama.

"Tirkizni snovi. Koja vam je draža, prva ili druga?", napisala je Nives uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Prekrasna, ta bojica stoji ti fantastično", "Moćno baš", "Lijepa žena", "Ženit ću te", "Ljepotica", "Predivna si Nives", "Što je lijepo, lijepo je", "Mama mia", "Prava si bomba", "Mokra do kože", "Jako si lijepa i zgodna", pohvalili su je njezini obožavatelji kojima nije bilo lako odgovoriti na njezino pitanje.

Pjevačica i spisateljica redovito na Instagramu golica maštu svojih obožavatelja, a svakom novom objavom napravi pravu pomutnju, pogotovo u ljetnim mjesecima jer se ne libi pozirati u golišavim izdanjima.

Nives smo donedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su je obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo je vidjeti u nježnima, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene