Zna privući pozornost

Bila je jedna od najljepših: Zavodljivo pozirala i izvijala se, ali mnogi se brinu zbog njezina izgleda

Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Youtube screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić zavodljivo se izvijala i pozirala na brodu kojim obilazi talijansku obalu u društvu novog dečka i prijatelja.

Naša manekenka koja već godinama živi u susjednoj Italiji i koja se proslavila ulogom u spotu Rickyja Martina, 44-godišnja Nina Morić pohvalila se da je na odmoru, i to, naravno, u svome stilu.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Nina ljetuje s prijateljima i novim dečkom čiji identitet još nije otkrila, no talijanski mediji pišu da je riječ o uspješnom brokeru, a svi zajedno plove uz talijansku obalu. Pohvalila se vožnjom na skuteru, a nakon toga nije odoljela poziranju na palubi broda.

Zavodljivo se izvijala u bikiniju leopard-uzorka uz taktove pjesme "Sexy Back" Justina Timberlakea, no svi su uočili koliko je mršava.

Šuškalo se i o pomirenju s bivšim mužem Fabrizijem Coronom, no manekenka je poboljšala odnose s njim zbog njihova 17-godišnjeg sina Carlosa. Prije sadašnjeg dečka Nina je bila u vezi s 12 godina mlađim manekenom Luigijem Marijem Favolosom, a njihov je prekid bio buran jer ga je optužila za obiteljsko nasilje i rekla da joj je udario sina.

Inače, nedavno je svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila i kako priželjkuje uskoro doći u Hrvatsku jer već dugo nije bila kod kuće. 

"Uskoro, fali mi jako. Ja idem u Dubrovnik za deset dana. Naša je Hrvatska najljepša na svijetu", odgovorila je tada manekenka znatiželjnoj obožavateljici, no nije poznato je li uistinu i bila tamo ili je put odgodila. 

Ninu su upravo talijanske modne piste vinule u nebo, a karijeru joj je obilježila ulogu u glazbenom spotu za pjesmu "Livin la Via Loca" slavnog latino pjevača Rickyja Martina. Osim po manekenskoj karijeri, poznata je i po brojnim estetskim zahvatima na tijelu, koji su po mišljenjima mnogih zapravo uništili prirodnu ljepotu kojom se mogla pohvaliti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +2 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene