"Posebna vrsta ljepote"

Nina Badrić u jednoj od najkraćih haljinica izbacila vitke noge, pogledajte zašto su joj poručili da je ukras ovom svijetu!

Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 4 Nina Badrić/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 +0 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju za koju je dobila brojne koplimente i pohvale na račun izgleda i ljepote.

Nina Badrić odlučila je u sivi kišni dan ubaciti malo boje, pa je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj ljubičastoj haljinici, a komplimenti su se odmah zaredali.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Dodaj malo boje u ovaj sivi dan", napisala je Nina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ma ukrasu svijeta", "Posebna vrsta ljepote", "To su te noge", "Fantastična", "Ljepotica", "Prezgodna", "Prelijepa žena", "Savršen stil", "Prelijepa i naravno pametna i svoja", "Diva", "Predivna Nina", samo su neki od komentara koje su joj obožavatelji uputili.

Nina je nedavno uživala na egoztičnim Maldivima i objavljivala fotografije kojima je oduzimala dah pratiteljima na Instagramu, a prema pisanju srpskog Blica boravila je na privatnom otoku najbogatije Srpkinje Sandre Meljničenko na koji nije lako doći.

"Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla s njima, jer nije spomenula tko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na otoku ne može svatko ući, a tko želi mora iskeširati pozamašnu svotu novca od 50 tisuća eura za noć", izjavio je anonimni izvor za Blic.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene