fenomenalno!

Petko se transformirao u najdraže pobjednike Eurosonga, neki od njih pokazali što misle o tome: "Do suza si me nasmijao"

Dalibor Petko druga emisija TLZP - 1 Dalibor Petko druga emisija TLZP - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko druga emisija TLZP - 1 Dalibor Petko druga emisija TLZP - 4 +0 Saša Lozar i Dalibor Petko - 1 Galerija

Dalibor Petko, koji sudjeluje u showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars", pokazao je koliko voli Eurosong i odradio niz zabavnih transformacija.

Radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko veliki je ljubitelj Eurosonga pa je na dan finala odradio niz transformacija i nasmijao svoje pratitelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Loreen Tko je Loreen? Jedina je uspjela dva puta osvojiti Eurosong, a malo je nedostajalo da se na natjecanju ni ne pojavi!

Petko, koji se natječe u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars", preobrazio se u eurovizijske pobjednike. "A koja je vaša omiljena pobjednička pjesma?", upitao je voditelj svoje pratitelje. 

Petko se transformirao u Conchitu Wurst, Nettu, Mariju Šerifović, Månsa Zelmerlöwa, Loreen i Ruslanu. Conchitu je oduševio njegov potez pa mu je ostavila zaljubljene emotikone u komentaru dok mu je Loreen lajkala objavu. 

"Ne znam što mi je bolje", komentirala je glumica Katarina Baban koja također sudjeluje u showu "Tvoje lice zvuči poznato". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Ikono, kralju, sve si", "Super", "Ma top top sve", "Svaka čast. Fenomenalno", "Oduševio si me i do suza nasmijao. Hvala ti", "Kralju imitacije", "Legendo", "Ovo mi je tako smiješno da sam već 2,3 puta stisnula lajk", napisali su Petku pratitelji. 

Inače, voditelj je na dan prvog polufinala kada je nastupala naša Albina uprizorio malu povijest Eurosonga. 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite večeras u 20:15 na Novoj TV, a od sljedećeg tjedna će se emitirati u subotu!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Celebrity Ima tri sina i baš onaj iz izvabračne afere mu najviše sliči, a jedan od njih izbjegava kamere pod svaku cijenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene