Žena lavica

Srpska Barbie otvoreno je progovorila o teškim životnim trenucima: "Nikad se nisam kajala što mi nijedna ljubav nije opstala''

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac +18 Nataša Bekvalac - 1 Galerija

Nataša Bekvalac prošla je dosta teško ljubavno razdoblje u kojem je proživjela nasilje, ali i duševnu bol, a sada je iskreno progovorila o svemu.

Regionalna pjevačica Nataša Bekvalac nije imala nimalo lagodan život, suočila se s teškim životnim problemim o kojima je sad progovorila. 

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Riječ je prvobitno o njezinom ljubavnom životu, no iz svega je uspjela izaći kao prava žena lavica - snažna i jaka, a to je ono najbitnije. 

Za portal Azra. ba, Nataša je odlučila reći i ponešto o svemu spomenutom pa je priznala i kaje li se zbog ičega.

"Pa nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren nitko te ne može povrijediti".

Pjevačica je podsjetimo 2018. godine proživljavala veliku privatnu dramu kada ju je pretukao sada bivši suprug Luka Lazukić. Bekvalac je Lazukić pretukao u njezinom stanu na Dedinju nakon verbalne svađe i to nakon što je u njegovom mobitelu vidjela ljubavne poruke drugih žena. Tu večer Lazukić je kući došao pijan te je sve ubrzo kulminiralo. U travnju 2019. godine osuđen je na zatvorsku kaznu od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi.

Spomenula je i kako su joj jedina svijetla točka u njezinom životu upravo njezine dvije kćeri Hana i Katja

"Mislim da sam nježna mama. Kod svojih kćerki ne vidim mane jer su prepune vrlina. Ne znam da li je kod svake mame tako, ali ja, ako sam nečim očarana, to su moja djeca. Ne bih voljela da moje kćerke naslijede moju osobinu – neodgovornost, koju sam ranije imala. Sada to više nemam, vojnik sam, ali mi je trebalo vremena da to izbacim iz sebe".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja - 5 Mia Žaja - 3 Mia Žaja - 6 Mia Žaja - 7 +22 In Magazin: Mia Žaja - 7 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se novom ulogom u svom životu, sve su otkrile fotografije koje je objavila!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene