Oporavio se

Princ Philip pušten je iz bolnice nakon mjesec dana, fotografi su ga snimili dok se vozio u palaču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Philip izašao je u utorak iz londonske bolnice u kojoj se oporavljao nakon operacije srca.

Britanski princ Philip (99), suprug kraljice Elizabete II., izašao je u utorak iz londonske bolnice u kojoj se oporavljao nakon operacije srca, piše dpa.

Pogledaj i ovo showbuzz ipak će ga obilježiti Najusamljeniji rođendan kraljice Elizabete dosad: Osim voljenog Philipa, uz nju nije ni još jedan važan član obitelji

Philip je prvi put primljen u bolnicu Kralj Edward VII. u Londonu 16. veljače zbog, kako su izvijestili iz palače, liječenja infekcije.

Potom je premješten u drugu londonsku bolnicu, St Bartholomew's, gdje su liječnici obavili potrebne pretrage i ostavili ga na promatranju u bolnici zbog problema sa srcem. Tamo je bio podvrgnut zahvatu zbog postojećeg stanja srca te ga je uspješno prošao.

Dana 5. ožujka princ je ponovno prevezen u bolnicu Kralj Edward VII., odakle je u utorak otpušten, piše dpa.

Fotografije s mjesta događaja pokazuju da je u automobilu postavljen bijeli zaslon kako bi se visokog člana kraljevske obitelji zaštitilo od novinara.

Kasnije su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako princ sjedi na stražnjem sjedalu automobila.

Još se ne zna hoće li se Philip vratiti u Buckinghamsku palaču ili u dvorac Windsor, 33 kilometra zapadno od Londona, u kojemu posljednjih nekoliko mjeseci boravi kraljica.

(Hina)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Celebrity Janko Popović Volarić objavio fotku sa sinom, komentari su urnebesni: ''Ko dva brata, sav si na maloga, izgleda starije od tebe!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene