Prirodna ljepotica!

Izbjegava javne događaje i posvećena je obitelji, ali kad se napokon pojavi, svi su pogledi uprti u nju

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić nije propustila doći na reviju Aleksandre Dojčinović.

Bivša voditeljica Monika Kravić plijenila je pažnju fotoreportera i svih okupljenih na sedmoj samostalnoj reviji modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović održanoj u zagrebačkom Tehničkom muzeju Nikola Tesla.

Pogledaj i ovo Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) Pokazala dekolte Ispod prozirne majice nazirao se grudnjak: Jedna od naših omiljenih glumica u seksi, ali elegantnom izdanju

Zanosna brineta pojavila se u kratkoj crvenoj haljini, a zbog činjenice da se ne pojavljuje često u javnosti, u nju su bili uprti brojni pogledi, kao i kamere okupljenih fotoreportera. 

Pažnju je plijenila i u studenom prošle godine kad se na reviji iste dizajnerice pojavila u ultrakratkoj crnoj haljini.

Monika je samozatajna još od ere braka s Marijem Mamićem, s kojim je u bračnu luku uplovila 2008. godine, a bivši supružnici imaju i dva sina, Josipa i Jakova.

Monika je zbog ljubavi odjednom nestala s malih ekrana te se u potpunosti posvetila obiteljskom životu, a navodno je kriza u njihovu braku počela nekoliko godina prije službenog razvoda 2016. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +4 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene