Pogledajte listu

Za njima pate žene diljem svijeta, a oni izlaze samo s ovakvim curama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li tko su hollywoodski zavodnici koji hodaju samo s modelima? Sada su otkriveni!

Sjećate se epizode iz 'Seks i grada' u kojoj Carrie upozna tipa koji izlazi samo s modelima, dapače i snima ih skrivenom kamerom za vrijeme seksa pa Samantha odluči istog zavesti i pokazati mu suprotno. No znate li tko su stvarni tipovi koji hodaju samo s modelima, popularno nazvani 'modelizeri'? Sada su otkriveni!

>> Zakonom zabranili premršave manekenke!

Pogledaj i ovo Miranda Kerr i Katy Perry - 3 Moderna obitelj Bivša i sadašnja partnerica miljenika žena srele se na crvenom tepihu, imale su i štošta reći jedna o drugoj: "Neki od vas bi mogli biti zbunjeni"

1. Glazbenik Adam Levine iz grupe Maroon 5, koji trenutačno hoda s Behati Prinsloo, jednom od anđelica Victoria's Secreta iza sebe ima listu ljepotica koje su uz njega hodale crvenim tepisima, a jedna od najpoznatijih je i fatalna Anne V.

2. Orlando Bloom, uvijek na listi najpoželjnijih muškaraca, prije godinu dana skrasio se s ljepoticom Victoria's Secreta, neodoljivom Mirandom Kerr. Prije nje hodao je s Kate Bosworth.

3. Bruce Willis, legenda filmova 'Umri muški', nakon rastave od Demi Moore bio je u vezama isključivo s modelima. Tako je i njegova druga supruga Emma Heming poznata manekenka. Prije nje bio je s ljepoticama poput Brooke Burke, Marije Bravo Rosado te Emily Sandberg.

4. George Clooney, vječni neženja, voli lijepe žene, a gotovo sve žene vole njega. Osim veze sa sportašicom i manekenkom Stacy Kiebler, a George je bio i s modelima poput Lise Snowden i Elisabette Canalis.


 

5. Leonardo DiCaprio, glavni šarmer iz Hollywooda, što je stariji to bolje izgleda! Žene ga naprosto obožavaju, a on iza sebe ima listu manekenki s kojima je hodao - Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton te Giselle Bundchen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene