Kruže razne priče

Svi su bili opijeni ljepotom ove princeze, a onda joj se odjednom izgubio svaki trag, nitko ne smije pitati što joj se dogodilo!

Lalla Salma - 11 Lalla Salma - 11 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lalla Salma - 12 Lalla Salma - 15 Lalla Salma - 16 Lalla Salma - 18 Lalla Salma - 17 Lalla Salma - 14 Lalla Salma - 13 Lalla Salma - 10 Lalla Salma - 9 Lalla Salma - 8 +7 Lalla Salma - 7 Galerija

Predivna marokanska princeza Lalla Salma uvijek je bila rado viđena, a onda je odjednom samo nestala iz javnosti koja nikad nije dobila točan odgovor što se s princezom dogodilo.

Marokanska princeza Lalla Salma posljednji put u javnosti je viđena 2017. godine kada je sa suprugom Muhammedom posjetila Rabat. Za marokanskog kralja udala se 2002. i bila je prva žena nekog marokanskog vladara koja je javno priznata, odnosno koja je dobila titulu.

A od te 2017. godine, lijepoj princezi s dugom crvenom kovrčavom kosom gubi se svaki trag, a njezin život postao je misterija.

Magazin Hola je 2018. objavio da se princeza Lalla razvela od marokanskog kralja, ali kraljevska palača to nikada nije potvrdila ili demantirala. Nakon njezina nestanka, kružile su i razne priče, među kojima i ona da je nakon razvoda protjerana iz Maroka i da je živjela u progonstvu u Sjedinjenim Državama i Grčkoj.

Međutim, ništa od tih informacija nikad nije potvrđeno.

Kružile su i glasine o njenoj smrti, ali se pokazalo da su netočne jer je viđena u posjeti onkološkom centru Beni Melal 2019. godine i na večeri sa svojom kćerkom, princezom Lallom Hatidžom.

Svjetski mediji također su u javnost plasirali pitanja o tome što se princezi dogodilo, a onda se prošle godine u arapskim vijestima Asahifa pojavila vijest da je Lalla Salma obilježila svoj rođendan na kraljevskom imanju u Rabatu, gdje navodno i živi.

Odvjetnik kralja Muhammeda i princeze Lalle Salme formalno je negirao bilo kakve sporove oko starateljstva i izvještaje o njenom progonstvu iz zemlje, spriječiti glasine. On je rekao da su tračevi nepodnošljivi i da se radi o skandaloznim i izuzetno ozbiljnim tvrdnjama.

A prije odlaska, princezu se često moglo vidjeti u javnosti kada je prisustvovala događanjima uz svog supruga, a također je osnovala i Fondaciju Lalla Salma za prevenciju i liječenje raka, a od 2017. u okviru fondacije nije radila ništa javno. Bila je i ambasadorica dobre volje Svjetske zdravstvene organizacije i borila se za prava žena i pravo na obrazovanje.

Mnoge stoga zanima što se dogodilo s princezom jer kralj i kraljica ni pod koju cijenu ne žele čuti ni vidjeti ništa o njoj.

Inače, Lalla i Muhammed imaju dvoje djece, prijestolonasljednika Mulaja Hasana koji ima 19 godina i princezu Lallu Hatidžu koja ima 16 godina.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene