Cure detalji

Mišo u tajnosti sprema spektakularno iznenađenje za svoje fanove i to već u svibnju: ''Traju pripreme...''

Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 Mišo Kovač na Poljudu - 1 +0 Ivana Kovač Galerija

Mišo Kovač navodno sprema pravu feštu za svoje fanove u svibnju, ali više informacija bit će poznato uskoro ovisno o njegovom zdravstevnom stanju.

Mate Mišo Kovač ove bi godine, točnije 6. svibnja, trebao održati koncert na Poljudu, ali ništa još nije sigurno s obzirom na pjevačevo zdravstveno stanje, piše Slobodna Dalmacija. 

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Kako dodaju, pripreme su u tijeku, a s njim bi trebali zapjevati i još neki naši domaći glazbenici jer Mišo s obzirom na sve što je prošao ipak više ne može sam pjevati dva do tri sata.

Mišo je prije nekoliko mjeseci imao koronavirus, a prate ga i ostale zdravstvene tegobe zbog kojih je i izbivao iz javnosti protekle dvije godine.

U studenom prošle godine pojavio se na Poljudu u navijačkoj majici s kockicama kad je hrvatska nogometna reprezentacija igrala protiv Rusije za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a nakon svog najpopularnijeg zamaha ruke dobio je ovacije cijelog stadiona.

U tijeku su pripreme za koncert, a prema nekim informacijama uz Mišu će pjevati i još neki pjevači.

Posljednji put Mišo je na Poljudu nastupio 2009. godine s koncertom ''To je moja zemlja'', a naročito se pamti njegov koncert ''Noć svijeća'' iz 1993. godine.

Zadnja pjesma koju je Mišo snimio je s kolegom Sašom Antićem iz TBF-a, ''Ja ne mogu drugo nego da je ljubim'', a posvećena je splitskom nogometnom klubu Hajduk.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Eciji Ivušić zaručnik se javno obratio zbog golišave fotke koju je objavila, njegov komentar ukrao je svu pozornost!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nova seksi fotka Nives Celzijus izazvala raspravu: Koliko je dugo ovaj raskošni dekolte ostao na mjestu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene