Dobre vijesti!

Mišo Kovač izašao iz bolnice, jednu je stvar jedva dočekao da prvo napravi: "Legenda se super osjeća"

Mišo Kovač na Poljudu - 1 Mišo Kovač na Poljudu - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 1 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 3 Galerija

Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice u Splitu nakon što je njegova supruga Lidija potvrdila da se pjevač oporavio.

Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice nakon što je bio hitno hospitaliziran zbog problema s plućem, no njegovo stanje sada se poboljšalo.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Oglasila se kći Ivana! Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

Prema pisanju Jutarnjeg lista Mišo se nalazi u Strožancu pokraj Splita gdje živi sa svojom suprugom Lidijom, a vijest su potvrdili njihovi prijatelji Tomi i Vanja Božiković koje je i posjetio. Kažu da se legenda osjeća sjajno i da je jedva dočekao da može zagrliti suprugu.

Lidija je i sama prije nekoliko dana izjavila da se pjevač oporavio.

"Mišo je dobro, Bogu hvala, pa sam onda i ja dobro. Sutra izlazi iz bolnice", izjavila je za Jutarnji List, nakon što je za vikend potvrdila i da Mišo nema upalu pluća.

"Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk, puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu", kazala je tada za portal Dalmacija danas.

Podsjetimo, Mišo je prije tjedan dana hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom. Tamo je napravio test na koronavirus, a rezultat je bio negativan.

Mišo je posljednji put u bolnici završio u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo +9 Petar Grašo inMagazin Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene