Novi incident

Melania posramila Trumpa pred svima i izazvala niz reakcija, nije joj se baš svidjela njegova namjera

Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump (Foto: Getty) +0 Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Galerija

Melania Trump nije htjela držati ruku svog supruga Donalda Trumpa, a sve su to snimile kamere.

Suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa, 50-godišnju Melaniju Trump kamere su ponovno uhvatile u trenutku kada je žustro odbila prihvatiti njegovu ruku pri silasku iz aviona kojim su se u Washington vratili iz New Jerseyja.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Supružnici su tamo zajedno proveli vikend, no čini se kako se Melania vratila poprilično lošeg raspoloženja i svima pokazala kako joj ne pada na pamet dodirivanje i izmjenjivanje nježnosti sa suprugom u javnosti. Donald ju je naime dva puta pokušao primiti za ruku, no ona se vješto izmaknula i tako ga još jednom posramila pred cijelim svijetom.

Video incidenta brzo se proširio društvenim mrežama, a mnogi komentiraju kako prva dama ne može ni podnijeti pomisao da ju suprug dodiruje, dok su neki stali u Trumpovu obranu zaključivši da ga nije mogla primiti za ruku jer je morala pridržavati odjeću zbog jakog vjetra.

"Melania ponovno ne želi imati posla s Trumpovim malim rukama", "Melania se pokušava socijalno distancirati i pronaći način da dođe do papira za razvod", "Ne budite smiješni, puhao je vjetar pa je pridržavala suknju i torbu", komentari su na društvenim mrežama.

Ovo nije bilo prvi put da je Melanijino ponašanje u javnosti potaknulo šuškanja o stanju njihova braka. Tako su ju još u siječnju ove godine kamere snimile kako je ignorirala Donalda kada ju je htio uhvatiti za ruku na jednom sportskom događanju u New Orleansu, a isto se dogodilo i mjesec dana kasnije također pri izlasku iz aviona kada su se vraćali s jednog od putovanja, dok je njegov nedavni pokušaj da joj naredi da se nasmiješi pred kamerama sve ostavio u čudu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene