Ups!

Marko Grubnić o tulumu koji se oteo kontroli: ''Mi se budimo, šta je ovo na krevetu očerupano''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 1 Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 2 +0 Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 3 Galerija

Mia Kovačić i Ida Prester u novoj epizodi serijala "Fakap" ugostile su modnog stilista Marka Grubnića. Web serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, a možete ga pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Modni stilist Marko Grubnić novi je gost Mije Kovačić i Ide Prester u web-serijalu "Fakap" u kojem im je prepričao neke škakljive i  javnosti dosad nepoznate zanimljivosti iz svojeg života.

Pogledaj i ovo showbuzz Tk je najgore prošao? Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

Marko im je odmah na početku dao do znanja kako on ništa nije zgriješio, ali ipak im je prepričao nekoliko nezgodnih trenutaka koji su mu se dogodili i koje dobro pamti. Jedan od njih bio je doček nove godine na tulumu na kojem se nekad moralo biti.

"To je dokaz da ja uopće ne trebam piti", zaključio je Marko.

U emisiji se prisjetio i zgode sa suknjom koja je zapela tijekom jednog nastupa, a nije izostavio ni fakap sa svojom prijateljicom Majom Šuput i to onaj iz Rio De Janeira gdje su snimali spot. 

Marko je otkrio i sjeća li se prvog poljupca, je li se ikada potukao, zašto su se drugi ljudi tukli zbog njega, koji mu je neostvareni san, a priznao je i koja su mu najljepša imena i kojima će vjerojatno nazvati svoju djecu, je li zaljubljen i je li lijepo biti Modni Mačak.

Cijeli razgovor s Markom pogledajte u u novoj epizodi serijala Fakap!

Web-serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog svojeg drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća videopregleda po epizodi na društvenim mrežama te čak 4,2 milijuna videopregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

A koga će sve Ida i Mia ugostiti u drugoj sezoni, pratite u našim videima!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman +4 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Pogledajte fotke Martine Tomčić zbog kojih joj se svi dive, snimio ih je Grubnić: ''Super fotka, ali moram pohvaliti nešto drugo!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene