velika promjena!

Naočiti član žirija iz našeg popularnog showa nakon dugo vremena objavio svoju fotku i iznenadio novim imidžom!

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci Marko Ciboci - 7 Marko Ciboci - 8 Marko Ciboci - 9 Marko Ciboci +14 Marko Ciboci - 5 Galerija

Marko Ciboci na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj je pokazao novu frizuru.

Naš profesionalni plesač Marko Ciboci, kojeg je šira javnost upoznala kao člana žirija u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", ima novi imidž.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Marko je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u prirodi, a pratitelji su odmah primijetili da ima dužu kosu nego s kakvom smo ga dosad imali priliku vidjeti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Ciboci (@markociboci)

"Super frizura", jedan je od komplimenata koje je dobio, a u komentarima su se nanizala brojna srca i zaljubljeni smajlići.

Prije toga nije nekoliko mjeseci objavio svoju fotku, pa je imao vremena pustiti kosu da naraste.

Još jednom drastičnijom transformacijom frizure pratitelje je iznenadio i ranije ove godine, no tada se ipak radilo samo o perici.

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, a evo što on misli o tome.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +15 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Rita Ora i Taika Waititi - 6 +19 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Celebrity Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

"Strog - ne, realan - svakako. Realnost je nešto što nam najviše nedostaje u našim svakodnevnim životima, mnogi ljudi bježe od realnosti, pa je zato nazivaju strogoćom", kazao je za DNEVNIK.hr.

Marko je ovo ljeto napunio 41 godinu, što se po njegovu izgledu nikada ne bi reklo, a često se na Instagramu voli pohvaliti i svojim isklesanim tijelom, koje duguje plesu i svakodnevnim treninzima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene