Baš lijepo

Mark Zuckerberg uz fotografiju sa suprugom otkrio lijepu vijest: ''Sretan sam što ovo mogu podijeliti s vama!''

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan Mark Zuckerberg i Priscilla Chan Mark Zuckerberg/Facebook 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Zuckerberg i Priscilla Chan Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 8 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 7 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 6 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 5 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 4 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 3 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 9 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 10 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 11 +6 Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 12 Galerija

Mark Zuckerberg i supruga Priscilla Chan čekaju treće dijete, djevojčicu, koja bi na svijet trebala stići sljedeće godine.

Izvršni direktor Mete i osnivač Facebooka, 38-godišnji Mark Zuckerberg i njegova 37-godišnja supruga Priscilla Chan čekaju treće dijete, a sretnu su vijest objavili gdje drugdje nego na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Mark na porodiljnom Dirljivi prizor: Osnivač Facebooka uživa uz svoju djevojčicu

"Puno ljubavi. Sretan sam što mogu podijeliti vijest da će Max i August dobiti sestru sljedeće godine", napisao je Mark uz fotografiju na kojoj nasmiješen pozira s Priscillom.

Par je u braku od 2012. godine i dijele petogodišnju kćer August i šestogodišnju Maxime. Upoznali su se na jednoj zabavi na Sveučilištu Harvard 2003. godine, a devet godina kasnije vjenčali su se na ceremoniji u dvorištu svoje kuće u Palo Altu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D‘Errico - 2 Donna D‘Errico - 4 Donna D‘Errico - 3 Donna D‘Errico - 5 +4 Donna D‘Errico - 1 Nekad i sad Sjećate se ove zvijezde Baywatcha? Danas ima 54 godine, a izgleda bolje nego u mladosti, kad je žarila i palila malim ekranima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene