ljubav cvjeta

Marin Miletić ne može biti zaljubljeniji u našu lijepu glumicu, a na romantični prizor reagirala je i njegova kći!

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 +19 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela u posljednjem izlasku pokazali su da su još zaljubljeni preko ušiju.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela brzo su postali jedan od omiljenih domaćih parova, a svaki put kada se negdje pojave zajedno, izgledaju još zaljubljenije nego prije.

Tako je bilo i na ljetnom partyju Cover Magazina, gdje nisu skidali osmijehe s lica i ruke jedno s drugog, a Marin je na Instagramu podijelio i jednu njihovu romantičnu fotografiju, kojom je rastopio pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

"A ženite se više", "Neka vas ljubav prati čitav život, prekrasni ste", "Zaista prekrasna fotografija", "Slatki ste, sretno", "Samo ljubav", "Predivni ste", "Medeni ste", nizali su se komentari u istom stilu, a na fotografiju je reagirala i Marinova kći Lucija, koja im je uputila dva zaljubljena emotikona.

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes Mirela Rupić i kći Lana Lourdes +15 Mirela Rupić Nekad i sad Rodila je kćer našem oženjenom glumcu, koju on ispočetka nije htio priznati, no priča je ipak dobila sretan kraj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene