spremni za idući korak?

Zaljubljeni Marin Miletić nije se mogao nadiviti svojoj lijepoj partnerici, a potaknuli su i šuškanja: "Divoto moja!"

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Nera Simic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić +19 Kristina Krepela i Marin Miletić Galerija

Kristna Krepela objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijeloj haljini, kojom je posebno očarala svojeg partnera Marina Miletića.

Saborski zastupnik Marin Miletić ne krije koliko je zaljubljen u svoju partnericu Kristinu Krepelu, s kojom je pronašao sreću nakon teškog gubitka.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Otkako se doznalo da su par, često ih se može vidjeti zajedno na događanjima, a jedno drugom posvećuju i zaljubljene objave na društvenim mrežama.

A Krisitna je svojom novom objavom na Instagramu potaknula nagađanja o tome da se spremaju i na sljedeći korak.

Glumica je obilježila Dan planeta Zemlje fotografijom na kojoj pozira u pustinji, u bijeloj haljini, zbog koje su neki odmah čuli svadbena zvona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

"Je li to vjenčanica?" upitala ju je jedna pratiteljica, no Kristina joj nije odgovorila, ali je zato odmah reagirala na kompliment svoga dragoga.

"Divoto moja!", napisao joj je Miletić, na što mu je ona uzvratila: "Ljubav moja!"

Podsjetimo, glasine u njihovoj romansi krenule su kružiti sredinom prošle godine, nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala noge u haljini koja nije mogla biti ni centimetar kraća: "Savršena žena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene