Pokazala dekolte

Ispod prozirne majice nazirao se grudnjak: Jedna od naših omiljenih glumica u seksi, ali elegantnom izdanju

Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) +0 Marija Borić (Foto: Instagram) Galerija

Marija Borić jedna je od redovitih gošći modnih revija Aleksandre Dojčinović.

Glumica Marija Borić ne propušta niti jednu reviju svoje omiljene dizajnerice i prijateljice Aleksandre Dojčinović.

Pogledaj i ovo Antonija Šola (Foto: Goran Perešin ) Šola u izlasku U seksi, kratkoj haljini pokazala je noge, ali bujni je dekolte taj koji je zaokupio pažnju

Marija je na reviju održanu u utorak stigla u seksi, ali elegantnoj crnoj kombinaciji, a u prvi je plan istaknula dekolte. Ispod crnog sakoa nosila je prozirnu majicu ispod koje se nazirao grudnjak.

Marija je kao velika zaljubljenica u modu i modne trendove, čest gost Aleksandrinih revija i velika joj je potpora u radu. 

Dojčinović je novu, sedmu po redu samostalnu reviju smjestila u zagrebački Tehnički muzej Nikola Tesla, gdje je danas, uz rodni Smiljan i tamošnji Memorijalni centar, najvidljivija ostavština znanstvenika koji nam je ostavio uporabu električne energije kakvu danas znamo, koji je napravio prvi elektromotor na izmjeničnu struju, istraživao rendgenske zrake, pridonio osnovnim saznanjima o kozmičkim zrakama i potpisao dinamičnu teoriju gravitacije.

''Ne sanjarim o tome da će u mojim haljinama jednog dana na crvenom tepihu zablistati, recimo, moje miljenice Cate Blanchett ili Emily Blunt, već sa svojom inozemnom agencijom dajem sve od sebe da moje haljine primijete čelni ljudi neke poznate robne kuće i uvrste nas u svoj asortiman. Naravno, dvije spomenute dame za mene su oličenje stila i ženstvenosti, dame koje krasi bezvremenska ljepota, ali i činjenica da se za njihova imena ne vežu nikakvi skandali, a u prvom planu uvijek su njihovi glumački uspjesi, nikada privatni život'', rekla nam je dizajnerica u nedavnom intervjuu. 

Na reviji su, između ostalih, bili i komičar Ivan Šarić i njegova djevojka Korana Gvozdić, glumice Petra Kurtela i Marija Borić, voditeljica Monika Kravić, bivša manekenka Branka Krstulović, manekenka Tatjana Dragović i pjevač Vlaho Arbulić, arhitekt Ante Vrban, tenisačice Donna Vekić, Ana Konjuh, Iva Majoli te brojni drugi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +4 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene