Grozna priča

GLAZBENA DIVA ne želi pomoći sestri koja umire: 'Više troši na hranu za pse!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brat glazbene dive Mariah Carey dao je intervju u kojem je otkrio koliko je njegova sestra okrutna.

Brat slavne Mariah Carey bijesan je na pjevačicu, a sve je otkrio i u medijima. Naime, njihova sestra Alison je u bolnici, i bori se za život. No, Mariah ne želi uskočiti sa svojim milijunima i pomoći teško bolesnoj sestri.

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Nakon sedam godina Šuška se da je ''kraljica Božića'' ovih blagdana prekinula s 14 godina mlađim dečkom, oko jedne stvari nisu se mogli dogovoriti

Morgan Carey izjavio je da je Mariah odbila sudjelovati u troškovima liječenja. 'Vjerojatno više potroši na hranu za pse nego što bi je koštalo da osigura svojoj sestri pravu njegu', rekao je Carey, prozivajući glazbenu divu. 'Tvoja sestra umire, bori se, a gdje si ti? Misliš da si sjajna, no ti si prava vještica', dodao je.

Alison Carey, sestra pjevačice i spomenutog Morgana, inače ima 54 godine, majka je četvero djece i mora se ići na komplicirane operacije kralježnice i mozga. 'Mariah se mora pojaviti, mora uskočiti. Ja sam stigao još prošle godine, vjerujući da će Alison umrijeti. Mariah se nije ni pojavila u bolnici', rekao je Morgan.

'Tragično je da, dok pokazuje veliki dijamantni prsten uokolo, nije u stanju pojaviti se, i maknuti prstom za svoju sestru', zaključio je Morgan za The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene